top of page

Jobba hos oss

Vi som jobbar på Terrassen brinner för att laga och servera god mat med bra service. Vi är ett bra gäng som varje år kommer tillbaka för att ägna sommaren tillsammans. För oss är det mycket viktigt att råvarorna håller en hög kvalité, både när det gäller mat och dryck. Givetvis har vi öl från det lokala bryggeriet samt allt som vår andra leverantör, Carlsberg, kan erbjuda. Att vi 80% av alla öppna dagar även har gratis livemusik gör att det alltid är full fart hos oss.
Vi som jobbar på Terrassen är ett glatt team där alla är lika värda. Eftersom vi trivs så bra tillsammans så smittar det ofta vidare till våra kunder.
Även om så gott som alla medarbetare alltid kommer tillbaka till oss, sommar efter sommar, så söker vi alltid den där nya eldsjälen. Vill du bli vår nya glädjespridare? Titta då efter nedan om vi har någon tjänst ledig samt kom in med din ansökan.
Välkommen till Nynäshamns absolut bästa partyhäng!


 

pommac-on-stage.jpg

Hur är det att jobba hos oss?

KARRIÄR & UTVECKLING
Att jobba i en restaurang kan vara oerhört kul men även stressigt i bland. Vi håller ett högt tempo men är alltid mån om att alla skall må bra. Du får en snabb utbildning hos oss men vi skickar dig även på kurser när möjlighet finns.
Att jobba hos oss ger alltid en språngbräde ut i restaurangvärlden då vårt rykte gör det lätt att få jobb på andra restauranger i länet. Vi är din start på din restaurangkarriär.


KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med Visma som ger alla anställda rätt villkor, löner, ob, schemalagd tid samt semesterersättning.

FÖRMÅNER

Vi har alltid en Kick-Off innan start av säsongen samt även en avslutningsfest. Som anställd har du alltid rabatt på mat och alkoholfri dryck när du är hos oss som gäst.
Under arbetstid ser vi till att utfodra dig med rejäla måltider så du orkar med din arbetsdag. Där gör vi
enbart ett kostnadsavdrag för fri lunch. Vi har även friskvårdsbidrag som man kan nyttja till massage eller gym. Samt möjlighet till att delta i kurser som vi anser är lämpliga för personal att gå.

Lediga jobb

BARTENDER

Att vara en bartender på Terrassen är inte som vilken bartender som helst. Det viktigaste är inte att vara kung på att blanda drinkar. Hos oss är det tre saker som avgör om man passar som bartender hos oss:

  • Trevlig       

  • Snabb       

  • Stresstålig

Då vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. Vi har alltid kul bakom baren och respekterar varandra fullt ut. Har vi kul så har även gästerna kul. Man måste ändå klara av att ta en diskussion från någon enstaka gäst samt klara av att säga nej till någon som inte skall ha mer alkohol.
Vårt arbetstempo är relativt högt. Vi har ryktet om att vara Nynäshamns snabbaste bar trots att vi nästan alltid har fullt. Det är något vi är stolta över.
Det innebär även att man skall vara stresstålig. 

Till denna tjänst önskar vi sökande som är över 20  år. Någon barvana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans. 
Då vi har övervägande tjejer i baren så ser vi helst en manlig på tjänsten men det är dock inget krav. Återigen , trivs vi så går det före. Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. 

Skicka din ansökan till jobb@boanpian.se 

DAGANSVARIG

Som dagansvarig jobbar du onsdag-söndag 10.00 - 17.00. Du kommer att agera som bartender, runner och diskare. Dagarna hos oss är relativt lugna utom vid de tre högtrycksveckorna. Du kommer att jobba tillsammans med en kock och ett sommarbarn. Under högtrycksveckorna kommer ytterligare personal att stötta upp


Dagtid är det mycket lugnare på Terrassen med mest golfare & familjer Men även om det är lugnare dagtid så skall man ändå vara relativt stresstålig. Har man viss barvana så går det före även om vi lär upp. Vi använder oss hela tiden av ny teknik och var bland de första i Stockholmsområdet med App-beställningar, dvs att gästerna beställer och betalar i vår app vid sitt bord. Vi har en lättlärd datakassa samt en ny bryggerianläggning som är lättmanövrerad. Vi lär upp all personal så att alla kan hantera utrustning om något fel uppstår, så man är aldrig ensam. 

 

Vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. 

Till denna tjänst önskar vi sökande som är över 30 år då det kommer med en del ansvar. Någon barvana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans. Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. 

Skicka din ansökan till jobb@boanpian.se 

bottom of page