top of page

Jobba hos oss

Vi som jobbar på Terrassen brinner för att laga och servera god mat med bra service. Vi är ett bra gäng som varje år kommer tillbaka för att ägna sommaren tillsammans. För oss är det mycket viktigt att råvarorna håller en hög kvalité, både när det gäller mat och dryck. Givetvis har vi öl från det lokala bryggeriet samt allt som vår andra leverantör, Carlsberg, kan erbjuda. Att vi 80% av alla öppna dagar även har gratis livemusik gör att det alltid är full fart hos oss.
Vi som jobbar på Terrassen är ett glatt team där alla är lika värda. Eftersom vi trivs så bra tillsammans så smittar det ofta vidare till våra kunder.
Även om så gott som alla medarbetare alltid kommer tillbaka till oss, sommar efter sommar, så söker vi alltid den där nya eldsjälen. Vill du bli vår nya glädjespridare? Titta då efter nedan om vi har någon tjänst ledig samt kom in med din ansökan.
Välkommen till Nynäshamns absolut bästa partyhäng!


 

pommac-on-stage.jpg

Hur är det att jobba hos oss?

KARRIÄR & UTVECKLING
Att jobba i en restaurang kan vara oerhört kul men även stressigt i bland. Vi håller ett högt tempo men är alltid mån om att alla skall må bra. Du får en snabb utbildning hos oss men vi skickar dig även på kurser när möjlighet finns.
Att jobba hos oss ger alltid en språngbräde ut i restaurangvärlden då vårt rykte gör det lätt att få jobb på andra restauranger i länet. Vi är din start på din restaurangkarriär.KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med Visma som ger alla anställda rätt villkor, löner, ob, schemalagd tid samt semesterersättning.

FÖRMÅNER

Vi har alltid en Kick-Off innan start av säsongen samt även en avslutningsfest. Som anställd har du alltid rabatt på mat och alkoholfri dryck när du är hos oss som gäst.
Under arbetstid ser vi till att utfodra dig med rejäla måltider så du orkar med din arbetsdag. Där gör vi enbart ett kostnadsavdrag för fri lunch. Vi har även friskvårdsbidrag som man kan nyttja till massage eller gym. Samt möjlighet till att delta i kurser som vi anser är lämpliga för personal att gå.

Lediga jobb

För närvarande finns det inga lediga jobb att söka för 2024.
Välkommen tillbaka i början av 2025

bottom of page